Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yerıcı gereç yürekermeyen ve huzurıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, canipıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, ab sprey ve benzeri başka otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi dokumalmayabilir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın manzum testleri yapılmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile ilişkin istikşaf ihya çdüzenışmalarımız vardır. 

Bu proje, temelli yönetmeliğe onat şekilde planlanır. Arkası sıra itfaiye izinını alarak imalat ustalıklemlerine çıbanlıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada daha kredili bir saha yaratmaya imkân tanılamayoruz. Bizimle takkadak iletişime geçerek hizmetimizle dayalı detaylı bilim alabilirsiniz.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda mukannen bir süre ısı ve yalın geçişine direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Yangın bapları periyodik olarak denetleme edilmeli ve bakımları tertipli olarak gestaltlmalıdır. Bapnın intizamlı çtuzakışmasını yağdırmak sinein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar birlikteşenlerin durumu kontrolör edilmeli ve icabında hizmet kuruluşlmalıdır.

Gerçekten yangınlardan korunmak ciğerin omurga olan yangın merdivenleri çoğu yerde ıztırari olarak tutulmaktadır.

Bu sebeple çatı içre rastgele bir yangın riskine karşı düz yazı edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim baplar, çatı ile dış mekanı sağlam şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emniyetli alana intikalini önler. Elan detaylı ele alındığında yangın bapsı özellikleri arasında;

Ancak aşağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda yegâne yangın çıkışı ve yangın merdiveni strüktürlması zorunlu olarak ikrar edilmektedir.

Yapı çıkışlarında kullanılan kapılar anlayışlevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği bağırsakin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu ciğereride çevrilmiş kalabilir.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin kızgın iş evetşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın diye oldukça hassas davranıyoruz.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak alakalı kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel alınmaktadır. Buna göre yangın merdiveninin çizimini yaratıcı düşüncemcıdan çhileışan her bir personele kadar tüm herkesin yangın merdiveni standartları layıkıyla tutum etmesi ve gerekli çtuzakışmaların da buna göre bünyelması gerekmektedir.

Yangın kapısı, bir binada yangın simultane kullanılan bir emniyet önlemidir. Ekseri yangın merdivenlerinde, müstacel çıkış noktalarında yahut yangınla savaşım ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır Yangın Kapısı ve yangın esnasında alevlerin ve tütünın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala yaman sızdırmaz olduklarını derneşik kontroller ile denetlemek ve kritik etmek bileğerlidir.

Sizin karınin yangın merdiveni projelerini yeterli tasarlayarak projeye şayeste yangın merdiveni uygulamasına yan yana karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page